VOET MASSAGE

TRADITIONELE CHINESE VOETREFLEXOLOGIE

Reflexologen denken dat sommige lichaamsdelen, zoals handen en voeten, het volledige lichaam weerspiegelen, en dat inspectie van hand- of voetzool een diagnose oplevert. Door op specifieke plaatsen te drukken verbeteren ze de conditie van het lichaam, zo menen zij.

Volgens de reflexologie zijn er ‘reflexgebieden’ in handen en voeten. Elk deel van het lichaam wordt weerspiegeld in zo’n gebied. Inspectie van dit reflexgebied onthult de oorsprong van allerlei klachten en door te drukken op reflexpunten kan een kwaal verminderen of genezen. Het hele lichaam wordt dus met kwalen en al in het klein weergegeven in handen en voeten. Dit idee komt in meerdere vormen voor; ook iris, oren, tong en gezicht zijn volgens sommigen een open boek voor de genezer. Volgens voorzichtige claims kan reflexologie pijnklachten iets verlichten en misschien de algemene gezondheid oppeppen. Maar er zijn ook allerlei genezingsclaims, variërende van genezing van aambei-, tot zwezerikaandoeningen.

ONTSPANNINGSMASSAGE

EEN TRADITIONELE CHINESE MASSAGE MET OLIE

De massage stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de stofwisseling van de spieren.
Een ontspanningsmassage kan, zowel geestelijk als lichamelijk heel goed  preventief werken voor het behoud van een goede gezondheid.
Een volledige ontspanningsmassage  ontspant de spieren, maakt pezen, gewrichten en de spieren soepeler, stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen en giftige stoffen het lichaam sneller verlaten. Massage heeft een welzijn bevorderend effect. Wie zijn welzijn verbetert, voelt zich gezonder en is uiteindelijk ook gezonder.
Dat massage goed voor ons is, beseffen steeds meer mensen.

HOOFD-, NEK- EN SCHOUDER MASSAGE

COMBINATIE VAN CHINESE ACUPRESSUUR EN WESTERSE MASSAGETECHNIEKEN.

In deze snelle, jachtige maatschappij is het noodzakelijk om regelmatig tijd vrij te maken voor je eigen ontspanning. Een goede manier van aandacht voor jezelf kan zijn, een ontspanningsmassage. Even je gedachten stil zetten, je helemaal ontspannen.

Deze massage bestaat uit een combinatie van Chinese acupressuur en westerse massagetechnieken. Acupressuur verbindt de reflexen tussen de drukpunten dicht onder de huid en de organen waarmee het in verbinding staat. Het versnelt de bloedstroom in de aderen, stimuleert de hormonale klieren en het lymfesysteem en verwijdert afvalstoffen uit het spierstelsel en andere organen. Daarnaast geeft het geestelijke ontspanning en bevordert lichamelijk welzijn.

De westerse massage is puur ontspanning. Door het hoofd op een rustige manier te masseren, ontstaat er een diepe ontspanning. Op een subtiele manier wordt de hersenvloeistof gestimuleerd, wat goed is bij migraine.

OPENINGSTIJDEN

Elke dag open vanaf 11:00 tot 22:00

Locatie

Grote markt, Almere

Salon

Schone en comfortable voorzieningen

WI-FI HOTSPOT

GRATIS WIFI

BEL ONS

036 530 6420

ADRES

Grote Markt 57, Almere-Stad